Palackba zárt csillogás - hangulatos ledlámpások

Bevezető kedvezmény a napelemes ledfüzérekre!

Amennyiben legalább 5 db gombelemes ledfüzért vásárol, vagy a kosár értéke más termékekkel összesen eléri a 6 000 forintot, a napelemes füzérekhez már 990 forintért is hozzájuthat.

Helyezze a napelemes ledfüzért (melegfehér és fehér színben érhető el) is a kosárba! Természetesen több darab vásárlása esetén a kedvezmény az összesre érvényes.

Írja be a NAPELEM szöveget a kosár felületen a kupon mezőbe, majd a pipára kattintva aktiválja azt! A rendszer minden napelemes ledfüzért árából 200 forintot jóváír.

Reméljük, megnyeri tetszését a napelemes palacklámpás is.

 

A ledfüzéres palacklámpások barátságos, meleg hangulatot adnak bármilyen alkalomnak, de akár állandó lakásdísznek is kiválóak.

Egy otthoni páros borozgatáshoz ugyanúgy tökéletesek, mint egy esküvői vacsora varázslatos asztaldíszének.

A formák és színek sokaságának szinte semmi nem szab gátat.

Választhatod készen, palackkal együtt, de kérheted csak a ledfüzért, ha szeretnéd kedvenc italod palackját kialakítani lámpássá.

Tökéletes ajándék egy üveg bor mellé, vagy csak úgy magában is.

Remélem, a képek is visszadnak valamit a lámpások nyújtotta hangulatból, de az igazi az lesz, ha kipróbálod, és a pohár borodban csillan vissza a lámpás fénye az asztalon.

világító party kellék, világító party dekor, ledes party kellék, esküvői asztaldísz, elemes lámpa hálószobába, jelzőfény szobába, biztonságos jelzőfény, kerti dísz lámpa, esküvői dekor, party dekoráció, terasz dekoráció, elemes led lámpás, elemes palack lámpa, kerti party dekor, elemes ledfüzér, elemes ledszalag, hangulatvilágítás, hangulatvilágítás hálószobába, hangulatvilágítás lakásba, kerti hangulatvilágítás, hangulatvilágítás kempingezéshez, világító asztaldísz, hangulatos asztaldísz, ledszalag üvegbe, ledszalag palackba, elemes nano fonálled mikroledekkel