Pár mondat az áruházról

Kevésbé hivatalos mondatok
2018.06.06 22:30
Ezer.
Szép kerek szám. Ennyien tiszteltetek meg azzal, hogy a vásároltatok Partyled.hu boltunkból szűk két év alatt. Ma érkezett az ezredik rendelés (2021.április 24. :-))
Persze van, ahol ez az ezer, napi vásárlószámnak is kevéske. De számunkra nagy öröm.
Az egész azért indult, mert a kedvencemet, a palacklámpásba való ledfüzért nem tudtam Magyarországról beszerezni. Gondoltam, ha nekem tetszik, sokaknak fog, hát ne kelljen messziről rendelniük. Azóta már több ezer palacklámpás világít azokkal a fényekkel, amit én küldhettem. Azt remélem, hogy annak, aki összeállít egyet, és bekapcsolja, nem csak a szobájában lesz több fény, hanem kicsit a lelkében is. Én legalábbis így vagyok vele még ma is.
Azóta bővült a választék is (no nem túlzottan), csupa érdekes, hasznos vagy csak szép dolgokkal, de a palacklámpásba való ledfüzér marad a kedvencem. Bentre elemmel, kintre napelemmel.
Kívánom, hogy akár ha évek múlva is, de be tudjak itt számolni a sokezredik rendelésről, és az a nap mindnyájatokat egészségben, boldogságban találjon!
Basa Ottó
Ezt még a legelején írtam, csak a hangulat miatt hagyom itt:

Hamarosan itt van a nyár, tele esti, éjszakai programokkal. Barátokkal, rokonokkal, gyerekekkel, haverokkal, kettesben a feleségeddel, barátoddal... Egy esküvő, egy szalonnasütés, grillezés, legénybúcsú, vagy egy hétköznap esti borozás, pecázás magányosan vagy nagyobb társasággal...

Annyira jó a sötétben a fényekben gyönyörködni.

Lehet az fény a szentjánosbogár, ami júniusban nagyon csábít egy kis esti erdőszéli sétára..., lehet a Hold, vagy a csillagok fénye, a tűzből kipattanó szikra, és persze lehetnek a város vagy a falu fénye valami távolabbi, magas helyről nézve.

Ezek olyan kicsi, apró fények. Nem törik meg a sötétség titkát, romantikáját, inkább hozzátesznek.

Remélem, nektek is apró esti fények lesznek a bolt apróságai.