Csomagajánlatok mágneses töltőkábelhez

Mágneses csatlakozású USB töltőkábelek telefonhoz, tablethez.

Erős mágnes, jelzőfény, egykezes csatlakoztatás, biztonságosabb vezetés, kevesebb kábeltörés. Sötétben is nagyon könnyű összekapcsolni a mágnes miatt, ráadásul jelzőfény van a kábel mágneses végén.

Családi, baráti, munkahelyi rendelésekhez alakítottuk ki csomagajánlatainkat.

A 4 darabos és 8 darabos csomagok akár ingyenes szállítással is rendelhetőek, de mindenképp kedvező szállítási költségekkel.

Az ingyenes szállítás postán maradó, ajánlott, elsőbbségi levélküldeményként, előrefizetés mellett választható már 1 csomag rendselése esetén is.

Ingyenes a Postapontra szállítás 20 ezer Ft feletti rendelésnél, valamint a házhozszállítás 30 ezer Ft feletti rendelésnél.

Utánvétes fizetés esetén szállítási módtól és a kosár értékétől függően 0-990 Ft a szállítási költség, és 300 Ft az utánvét költsége.

A csomagot ki tudod egészíteni plusz kábellel (csatlakozódugó nélkülivel) vagy plusz  mágneses csatlakozódugóval is.

Ha ki szeretnéd próbálni, választhatsz hozzá teljes hosszábanvilágító kábelt is, amit persze külön is rendelhetsz.

Nézet:
Sorrend:
Sorrend:

A csomagoknál jelezzük, hogy milyen színű kábelt, és milyen csatlakozódugót tartalmaznak. Amennyiben ettől eltérő összeállítást kérsz, kérjük, jelezd ezt a megrendelés megjegyzés mezőjében.

Minden csomaban alapból 3 féle kábel (fekete, piros, ezüst/szürke) és 3 féle csatlekozófej (microUSB, typeC és iPhone kompatibilis) található.

1 kábelhez 1 mágneses csatlakozófej.

Ha rendelsz kiegészítő kábelt vagy csatlakozódugót, kérlek, a megjegyzésben írd meg, milyen színű, típusú legyen!

Próbáljátok ki a mágneses csatlakozású USB töltőkábelt, nem fogjátok megbánni!